Over mij

Mijn naam is Els…

Ik woon in Bennekom, ben getrouwd en moeder van twee prachtige dochters.

Mijn hart gaat uit naar mensen, hun persoonlijke groei en hun welbevinden. Mensen, teams en organisaties begeleiden om vrijer, krachtiger en blijer te functioneren is dan ook mijn grootste passie.

Na jarenlang gewerkt te hebben als onderzoeker, beleidsmedewerker en projectleider heb ik in 2012 de keuze gemaakt om meer mensgericht te gaan werken. Ik ben begonnen met een opleiding levens- en loopbaancoach bij Balansgroep. In 2015 startte ik mijn eigen praktijk: Bureau De Blauwe Uil. Ik richtte me op coaching van mensen die het gevoel hebben vast te lopen in de waan van de dag en die willen herontdekken wat voor hen waardevol is, waar ze blij van worden en hoe ze kunnen afstemmen op hun behoeften. Via verschillende trainingen heeft mijn coaching zich steeds meer ontwikkeld naar trajecten waarin er aandacht is voor iemands patronen in systemen (gezin van herkomst en situaties nu).

Vanaf 2019 biedt ik naast coaching ook creatieve inspiratielessen en workshops. Ik zie creatieve expressie als een middel om in contact te komen en blijven met jezelf: wat houdt je bezig, wat maakt je uniek, wat is voor jou schoonheid. Je maakt contact met je creatieve bron en laat je inspiratie weer stromen.

Sinds 2020 ben ik ook intervisiebegeleider en help ik groepen professionals bij het ondersteunen en stimuleren van elkaars groei.

En omdat ik steeds meer en met plezier met groepen werk volg ik op dit moment een training Systemisch Teamcoach en Teamtrainer bij Blankestijn&Partners, om mijn betekenis als trainer en coach van teams te versterken.

Mensen die op mijn pad komen hebben vaak te maken met gevoeligheid/HSP, begaafdheid, stress, motivatie- en zingevingsvragen. Dit zijn thema’s die ik van binnenuit ken en waar ik anderen graag in begeleid.

Mijn stijl is betrokken, analytisch en resultaatgericht. Van coachees krijg ik als feedback dat ik rust en ruimte bied, bijdraag aan verheldering en inzicht, en hun vertrouwen in eigen kunnen doe groeien.

Achtergrondinformatie opleiding

Ik ben oorspronkelijk opgeleid als medisch bioloog en hierin ook gepromoveerd. Om me te bekwamen als coach, begeleider en trainer heb ik de volgende opleidingen en trainingen gevolgd:

Sinds 2021 ben ik persoonlijk gecertificeerd als coach op practitioner level door NOBCO/EMCC.

Meer over mijn werkervaring lees je op mijn LinkedIn-profiel.

 Alles in het leven is groeien
en vormt zich,
rijpt zoals de boom,
die zijn sapstroom niet stuwt
en rustig in de lentestormen staat,
zonder de angst
dat er straks geen zomer zal komen.

– naar Rainer Maria Rilke