Creatie voor professionals

Creativity is intelligence having fun

Creatief aan de slag gaan met je collega’s /medewerkers is natuurlijk een leuke activiteit voor een teamuitje, jubileumfeestje of gewoon zomaar. Maar creatieve werkvormen bieden ook een originele en laagdrempelige manier om te leren en samen te groeien in professionaliteit, creatief denken en samenwerking. Enkele voorbeelden van leerzame creatieve workshops voor professionals vind je hieronder:

Boeiend

Voor individuele medewerkers of een groep collega’s: Je gaat verbeelden wat jij graag doet, wat jou energie geeft, wat jou boeit, waar je blij van wordt. Je werkt op papier met potlood en op mini-doek met acrylverf. Je krijgt uitleg over het proces, technieken en materialen.

Aan het einde heeft iedereen een serie mini-schilderijtjes met zijn favoriete bezigheden. Hiervan kun je met z’n allen een mooie talentencollage maken.


Een boom van een organisatie

Met je collega’s maak samen een grote boom, die staat voor jullie organisatie. Jullie geven vorm aan de wortels, stam, takken en vruchten. Wat zijn die eigenlijk voor jullie organisatie, en hoe verbeeld je dat? Hoe is het nu en waar zou je naartoe willen? Jullie eindresultaat prijkt straks op kantoor!


Go with the flow

Een workshop om te leren je creativiteit te laten stromen. Je werkt met diverse materialen en technieken aan verschillende ‘opdrachten’. Ontdek hoe het is als je vrij werkt, of als je een strakke opdracht krijgt. Wat ontstaan er voor ideeën? Een goede oefening in loslaten, dingen van een andere kant bekijken, samenwerken en ‘go with the flow’.


Er is veel meer mogelijk… Op basis van jullie vraag stel ik een inspirerende workshop op maat samen. Vul het contactformulier in of mail naar els@dbu-coaching.nl dan bespreken we de mogelijkheden.

“In durf ligt genialiteit, kracht en magie besloten” -Johan Wolfgang von Goethe-