Life coaching

Ruim tijd in om te ontdekken wat echt waardevol voor je is

In deze drukke wereld vol verantwoordelijkheden, verwachtingen en bezigheden is het de kunst om in contact te blijven met jezelf: jouw waarden, jouw uniciteit en jouw behoeften. Coaching bied je de gelegenheid om weer aan te meren bij jezelf en te herontdekken wat voor jou belangrijk is en hoe je daarnaar kunt luisteren.

Ik gebruik graag werkvormen die je helpen contact te maken met jezelf en zo antwoorden te vinden op de vragen die je nu bezig houden. Het werken met beelden, verhalen en opstellingen heeft die kracht. Zij maken zaken helder die in gewone gesprekken, waarin vooral de ratio aan het woord is, onbenoemd blijven. En geven je de antwoorden in, die je wel wist, maar was vergeten.

De coachingsgesprekken zijn altijd gericht op beantwoording van jouw vraag. Hierbij zetten we die werkvormen in die bij jou en jouw vraag passen. In onze kennismaking geef ik hier een indruk van en gaandeweg ervaren we wat jou aanspreekt, inzichten geeft en verder op weg helpt.

Zoals de bloesem in de lente een voorbode is van het fruit in de zomer, zo zijn wensen en verlangens van mensen een voorbode van hetgeen ze later kunnen realiseren. – Marinus Knoope –