Familieopstelling

Neem jouw plek in

Soms heb je voor je gevoel alles geprobeerd om een wens te realiseren, maar krijg je veranderingen niet écht van de grond. Of je belandt voortdurend in vergelijkbare situaties, waarin het niet echt goed met je gaat. Je initiatieven zijn niet écht succesvol, kortom, je kunt niet voluit leven zoals je graag wilt.

Het is goed mogelijk dat er dan onbewuste blokkades spelen op het niveau van je familiesysteem. Zonder dat we ons dit altijd realiseren zijn we diep van binnen loyaal aan onze families van herkomst, zelfs (of juist) als we ons afzetten van onze families. Deze binding met het verleden heeft nog veel invloed in het heden.

In een familieopstelling krijg je zicht op eventuele blokkades en loyaliteiten in jouw familiesysteem. Door hier aandacht aan te geven creëer je ruimte. De opstelling helpt je om jouw eigen plek in je familiesysteem te hervinden, in te nemen en af te bakenen, waardoor levensenergie weer gaat stromen.

Wil je weten of een familieopstelling jou kan helpen? Of wil je graag een afspraak maken voor een opstelling? Plan zelf een korte kennismaking met met in via Calendly of vul het contactformulier in, dan ontmoeten we elkaar binnenkort.

De wijsheid is voortdurend onderweg. Bert Hellinger