Coaching individueel

Maak werk van je geluk

Ik bied verschillende vormen van coaching om antwoorden te vinden op jouw vragen en oplossingen voor de zaken waar jij nu tegenaan loopt.

Werkwijze

Ik werk in de coaching met verschillende methodes, afhankelijk van wat iemand prettig vindt en voor hem/haar goed werkt. Ik zet graag werkvormen in die het denken en praten even achterwege laten en ruimte geven aan meer onbewuste kennis en wijsheid (de blauwe uil). Dit geeft nieuwe invalshoeken, leidt tot diepere inzichten en opent wegen naar verandering. Dat doe ik via systemisch werken (opstellingen maken). Ook creatieve werkvormen zijn mogelijk, of inzet van verhalen als spiegels.

Specialismen

Ik werk veel met mensen die:

  • veel voelen, o.a. bij hoogsensitiviteit/ HSP;
  • snel denken, o.a. bij bovengemiddelde begaafdheid;
  • last hebben van onrust, stress, overspannenheid of burn out;
  • lopen met motivatieproblemen, zingevingsvragen of bore out.

Sectoren waarin ik thuis ben zijn het onderwijs en de wetenschap, gemeentelijke overheden en de zorg en het welzijnswerk.

Resultaten

Door de coaching leer je jezelf beter kennen, je (her)ontdekt je kracht én wat je in je ontwikkeling belemmert. Vaak heeft dit te maken met oude overtuigingen die je over jezelf hebt gevormd door eerdere ervaringen. In de coaching toets je deze overtuigingen en zet je er andere voor in de plaats die je vrijer maken.

Je nieuwe inzichten pas je toe in de praktijk van alledag. Zo bereik je persoonlijke groei vanuit jouw eigen wijsheid, wensen en mogelijkheden.

Tarieven

Voor individuele coaching hanteer ik als tarief 87 euro per uur (incl BTW) voor particuliere klanten en 107 euro per uur (excl BTW) voor zakelijke klanten.

Ben je tussen de 18 en 67 jaar en heb je een opleiding op maximaal mbo-2-niveau? Dan kun je gratis coaching ter waarde van 700 euro gefinancierd krijgen uit het landelijke STAP-Ontwikkeladvies. Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden of kijk op de website van de overheid.

“We zijn geen slaaf van ons bestaan. We zijn vrij. Vrij zijn betekent in dit geval niets anders dan dat we een lichaam en een geest hebben en ons bestaan kunnen verheffen zodat we op een waardige wijze en met humor met de werkelijkheid kunnen omgaan.”  – Chögyam Trungpa, De weg van de krijger –