vuur

Af en toe een portie inspiratie in je mailbox?

Elke twee maanden verschijnt er een nieuwsbrief van De Blauwe Uil over een interessant thema rondom persoonlijke groei én komende workshops en andere (creatieve) initiatieven van De Blauwe Uil. Wil jij deze portie inspiratie graag ontvangen? Schrijf je dan in: https://mailchi.mp/8fae36ef9f54/blijf-op-de-hoogte-van-het-nieuws-van-de-blauwe-uil.

Eerdere nieuwsbrieven kun je lezen via pijltjestoets linksonder op deze pagina.

jouw magische plek in groepen

Magisch

Beland je vaak in vergelijkbare rollen op je werk of privé? Ben je bijvoorbeeld steeds degene die de sfeer bewaakt, in het oog houdt dat het goed gaat met iedereen, of zorgt dat alle taken gedaan worden? Grote kans dat dit je ‘magische plek’ is. Dat is de plek die je als kind onbewust innam in je gezin van herkomst. Op deze plek kun je je talenten helemaal kwijt, maar ben je niet altijd vrij en effectief. In deze nieuwsbrief van De Blauwe Uil lees je hoe je hier verandering in kunt brengen: https://mailchi.mp/6d8dfe7456ec/jouw-magische-plek.

Jouw plek

De familie waar we uit voortkomen heeft veel invloed op ons leven, dat weet iedereen. Maar onbewust zijn we loyaler aan onze familie van herkomst dan we vaak denken. Dynamieken en loyaliteiten die daar spelen werken door in ons leven van alledag. Dat merk je bijvoorbeeld als je een gewenste verandering maar niet écht van de grond krijgt, ondanks al je pogingen. Of als je steeds in vergelijkbare situaties terecht komt. Dan kan het helpen om je plek in je familiesysteem eens onder de loep te nemen en eventuele blokkades open te breken. In deze nieuwsbrief lees je meer over familiesystemen en wat je kunt doen om de levensenergie uit jouw familie weer te laten stromen in je leven: https://mailchi.mp/9ca97306490c/jouw-plek.

Kleur bekennen

Herken je dat? Voor je het weet is er weer een week, maand, jaar voorbij en heb je je voornemens om dat leuke plan uit te voeren, meer tijd voor jezelf in te bouwen, of die interessante cursus te gaan doen toch niet uitgevoerd. Tijd om kleur te bekennen en ruimte te maken voor wat jij waardevol vindt! In deze nieuwsbrief lees je waarom én hoe:

https://mailchi.mp/857c2dac0c27/kleur-bekennen

Stop met vechten

Ik stuitte op een Boeddhistische ‘zelfhulpmethode’, die me intrigeert vanwege zijn eenvoud en zijn kracht. Het gaat er vanuit dat je je innerlijke en uiterlijke vijanden niet bestrijdt, maar voedt. Zoals het geweldloze verzet van Ghandi. Dit klinkt heel tegenstrijdig, maar blijkt heel effectief, want het levert je een heleboel positieve energie en kracht op die jou helpt. Als je open staat voor iets nieuws, lees dan vooral deze nieuwsbrief: https://mailchi.mp/5214d9b28bf0/stop-met-vechten