Agenda

Op deze pagina vind je de activiteiten die De Blauwe Uil binnenkort organiseert met open inschrijving.

Workshop Wat is jouw eigen wijs

hartklopper op deur

Woensdagmiddag 14 december geef ik bij de Volksuniverstiteit Wageningen een workshop ‘Wat is jouw eigen wijs?’. In deze workshop sta je stil bij jouw eigenheid en hoe je hier meer op kunt afstemmen in je leven van alledag. In een kleine groep werk je met diverse coachingsoefeningen om opnieuw af te stemmen op wat je belangrijk vindt, wat je wensen zijn en hoe je hier ruimte voor kunt maken. Je ontdekt krachtbronnen in jezelf en hoe je beren op je weg het hoofd kunt bieden.

De workshop is woensdag 14 december van 13.30 tot 16.30 uur in Wageningen. De kosten zijn 35 euro. Je kunt je opgeven via de website van de Volksuniversteit.

Heb je vragen over de workshop? Stel ze gerust via een mail naar els@dbu-coaching.nl. Ik beantwoord ze graag.


Workshop Colour yourself bright

coulour yourself bright els

Woensdag 15 februari 2023 geef ik een creatieve workshop Colour Yourself Bright voor Volksuniversiteit Wageningen. Geïnspireerd op het kleurrijke werk van kunstenaar David Gomez Maestre maken we ons eigen zelfportret. We gebruiken handige foefjes, waardoor iedereen met een prachtig portret naar huis gaat. Ervaring is dan ook niet nodig.

De workshop is op woensdag 15 februari van 14:00 tot 16:30 in Wageningen. De kosten zijn 27 euro. Opgeven kan via de website van de Volksuniversiteit Wageningen.

Heb je vragen over de workshop? Stel ze gerust via een mail naar els@dbu-coaching.nl. Ik beantwoord ze graag.


Volg ontwikkelingen bij De Blauwe Uil

Wil je op de hoogte blijven van initiatieven van De Blauwe Uil? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Blauwe Uil en lees als eerste over leuke workshops, acties en meer.

‘The time is always right, to do what is right’, Martin Luther King