workshops persoonlijke en professionele groei

Vanuit de Blauwe Uil biedt ik diverse workshops die bijdragen aan groei, welbevinden en onderlinge samenwerking van professionals. De workshops kunnen op maat worden gemaakt voor groepen medewerkers. Een combinatie met creatieve werkvormen is mogelijk, zowel als krachtig leermiddel, als voor ontspanning en plezier, bijvoorbeeld bij een teamuitje.

Enkele voorbeelden van workshops voor professionals:

  • Workshop ‘Boeien en Binden’, een workshop die professionals stimuleert en ondersteunt om zelf regie te nemen over het boeiend houden van hun werk. En die organisaties inzicht geeft hoe zij hun medewerkers geboeid houden .
  • Workshop ‘Vind je eigen wijs’, een workshop om te ontdekken wat voor mensen/ professionals betekenisvol is, wat hen blij maakt, welke wensen zij hebben en hoe ze deze kunnen verwezenlijken.
  • Workshop Voice Dialogue. Deze workshop is gebaseerd op de theorie van Voice Dialogue en geeft inzicht in de verschillende kanten in ieders persoonlijkheid en hoe je deze vrijer en professioneler kunt inzetten.

Enkele voorbeelden van workshops voor professionals met creatieve werkvormen:

  • Be Creative: Een workshop om je creativiteit te laten stromen met diverse materialen en technieken. Ontdek hoe het is als je vrij werkt, of als je een strakke opdracht krijgt. Wat ontstaan er voor ideeën? Een goede oefening in loslaten, dingen van een andere kant bekijken, samenwerken en ‘go with the flow’.
  • Een boom van een organisatie: Samen schilder je een boom, die staat voor jullie organisatie. Jullie geven vorm aan de wortels, stam, takken en vruchten. Wat zijn die eigenlijk voor jullie organisatie, en hoe verbeeld je dat? Hoe is het nu en waar zou je naartoe willen? Jullie eindresultaat prijkt straks op kantoor!

Er is veel meer mogelijk… Op basis van jullie vraag stel ik een workshop op maat samen. Vul het contactformulier in of mail naar els@dbu-coaching.nl. dan denk ik met je mee en bespreken we de mogelijkheden.

Voor particulieren organiseer ik soms workshops met open inschrijving. Houd hiervoor het tabblad agenda in de gaten.

Enkele reacties van deelnemers

“Leerzaam, het heeft me op weg geholpen.”

“Ik vond het een interessante workshop. Vooral ook goed om te horen hoe andere mensen mij zien. ”

“Leuke diverse werkvormen!”

‘Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden’