Workshops

Naast individuele coaching verzorgt de blauwe uil – coaching workshops voor particulieren en voor organisaties.

Workshops voor particulieren

Voor particulieren geef ik workshops rondom persoonlijke ontwikkeling en creatieve zelfexpressie.

Met behulp van verschillende werkvormen ga je op onderzoek naar wat voor jou betekenisvol is, wat jou blij maakt, welke wensen je hebt en hoe je deze kunt verwezenlijken. Maar ook wat je in de weg staat om te veranderen en hoe je dat om kunt buigen. 

Houd het tabblad actueel in de gaten voor actuele workshops!

‘Passie: van een kleine vonk komt vaak een groot vuur’
~Lucretius~

Workshops voor organisaties

Voor organisaties bied ik workshops die de ontwikkeling van medewerkers en teams ondersteunen en stimuleren. Zo blijven zij toegerust voor veranderingen in de werkomgeving en de nieuwe competenties die dat vraagt. Enkele voorbeelden van mogelijke workshops zijn:

  • Boeien en binden van medewerkers. Faciliteren dat medewerkers zelf regie nemen over het boeiend houden van hun werk binnen de organisatie.
  • Verbeteren van het functioneren van teams, door samen trotspunten uit te buiten, knelpunten aan te pakken, én elkaars talenten te leren kennen en benutten.
  • Communicatie en samenwerking met elkaar en met klanten. Leren gebruik maken van geweldloze communicatie, bij bijvoorbeeld het geven van feedback, en herkennen en toepassen van verschillende rollen in communicatie.

Heeft u andere ontwikkelwensen binnen uw organisatie? Neem contact op voor een gesprek over de mogelijkheden.

‘Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.’
~Afrikaans spreekwoord~