Workshops en intervisie

De blauwe uil biedt workshops rondom persoonlijke ontwikkeling, creatieve zelfexpressie en teamontwikkeling.

Workshops persoonlijke ontwikkeling

Met behulp van verschillende werkvormen ga je op onderzoek naar wat voor jou betekenisvol is, wat jou blij maakt, welke wensen je hebt en hoe je deze kunt verwezenlijken. Maar ook wat je in de weg staat om te veranderen en hoe je dat om kunt buigen. 

Houd het tabblad actueel in de gaten om te zien welke workshops er binnenkort zijn!

Stenen als herinnering
Boom als symbool voor een leven vol kleur

‘Passie: van een kleine vonk komt vaak een groot vuur’
~Lucretius~

Workshops professionele en team-ontwikkeling

Voor organisaties bied ik workshops die de ontwikkeling van medewerkers en teams ondersteunen en stimuleren. Zo blijven zij toegerust voor veranderingen in de werkomgeving en de nieuwe competenties die van hen worden gevraagd. Enkele mogelijkheden voor workshops:

  • Een workshop ‘Boeien en Binden’ die medewerkers stimuleert en ondersteunt om zelf regie te nemen over het boeiend houden van hun werk binnen de organisatie.
  • Trainingen ‘Teamkracht’ rondom het aan het licht brengen van trotspunten en knelpunten en elkaars talenten leren kennen en benutten.
  • Trainingen ‘Communicatie en samenwerking’ om meer zicht te krijgen op communicatieverschillen, communicatie die werkt en geven van feedback.

Heeft u andere ontwikkelwensen binnen uw organisatie? Ik ga graag met u in gesprek over uw wensen en wat ik hierin voor u kan betekenen.

‘Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.’
~Afrikaans spreekwoord~