Sketch Up!

Sketch Up is een wekelijkse creatieve les voor volwassenen, waarin je aan de slag gaat met allerlei technieken en materialen.

We werken rondom interessante thema’s, zodat je niet alleen geniet van de ontspanning en het plezier van tekenen/ schilderen/ etc., maar ook jezelf beter leert kennen en in contact komt met jouw inspiratie.

Kortom, Sketch Up is levenskunst!

Sketch Up en andere creativiteit in coronatijd

Sinds de landelijke coronamaatregelen zijn ingegaan geef ik geen fysieke Sketch Up lessen in het atelier van Create Wise. De lessen worden nu via Skype gegeven. Dag en tijd blijven hetzelfde: vrijdagmiddag van 15:30 tot 17:00 uur. De groep blijft maximaal 7 personen. De benodigde materialen worden voor je gekocht en elke week werken we daarmee aan een creatieve opdracht rondom een interessant thema. Wil je meer weten of je aanmelden om een keer mee te doen? Stuur een mailtje naar els@dbu-coaching.nl voor meer informatie.

Verder ontwikkelen mijn collega’s bij het atelier Create Wise en ik allerlei alternatieve creatieve initiatieven. Zo is er een tekenchallenge met een dagelijkse tekenopdracht via Instagram @sketchup_bennekom, en/of Facebook. Kijk voor meer creatieve initiatieven in coronatijd op www.createwise.nl.

De komende periode verkennen we bij Sketch Up het Russische sprookje Vasalisa de Wijze. Een eeuwenoud verhaal vol levenslessen over goed en kwaad, intuïtie en je eigen weg vinden. De belangrijke spelers in het sprookje, die ook staan voor kanten in onszelf, verbeelden we met diverse technieken en materialen. Acrylverf, pastel, wasco, houtskool, en meer… Zo versterk je jouw intuïtie en inzicht in jouw eigen weg.

Er zijn nog enkele plekken vrij bij Sketch Up. Wil je meedoen mail dan naar els@dbu-coaching.nl.

De Sketch Up lessen zijn elke vrijdagmiddag van 15:30 tot 17:00 in het atelier van Create Wise in Bennekom. Instromen kan je op elk moment in het jaar, net als uitstromen trouwens. Dus je kunt zolang meedoen als je wilt (opzegtermijn van een maand). Ervaring en talent zijn niet nodig. Het gaat namelijk niet om het resultaat. Zin in het laten stromen van je creativiteit is genoeg.

Meer over Sketch Up lees je in deze flyer.

Wil je ervaren of Sketch Up iets voor jou is? Mail naar els@dbu-coaching.nl of info@createwise.nl, dan maken we een afspraak voor een kennismaking.

‘Art is not always about pretty things. It’s about who we are, what happened to us, and how our lives are affected. ‘
~Elizabeth Broun~