Sketch Up!

Sketch Up is een wekelijkse creatieve les voor volwassenen, waarin je aan de slag gaat met allerlei technieken en materialen.

We werken rondom interessante thema’s, zodat je niet alleen geniet van de ontspanning en het plezier van tekenen/ schilderen/ etc., maar ook jezelf beter leert kennen en inspiratie opdoet.

Kortom, Sketch Up is levenskunst!

De Sketch Up lessen zijn elke vrijdagmiddag van 15:30 tot 17:00 in het atelier van Create Wise in Bennekom. Instromen kan je op elk moment in het jaar, net als uitstromen trouwens. Dus je kunt zolang meedoen als je wilt (opzegtermijn van een maand). Ervaring en talent zijn niet nodig. Het gaat namelijk niet om het resultaat. Zin in het laten stromen van je creativiteit is genoeg.

Meer over Sketch Up lees je in deze flyer.

Wil je ervaren of Sketch Up iets voor jou is? Mail naar els@dbu-coaching.nl of info@createwise.nl, dan maken we een afspraak voor een kennismaking.

Sketch Up en andere creativiteit in coronatijd

Sinds de landelijke coronamaatregelen zijn ingegaan geef ik geen fysieke Sketch Up lessen in het atelier van Create Wise. De lessen worden nu via zoom gegeven. Dag en tijd blijven hetzelfde: vrijdagmiddag van 15:30 tot 17:00 uur. De benodigde materialen worden voor je gekocht en krijg je vooraf. Elke week werken we met maximaal zeven personen aan een creatieve opdracht rondom een interessant thema. Wil je meer weten of je aanmelden om een keer mee te doen? Stuur een mailtje naar els@dbu-coaching.nl voor meer informatie.

Verder ontwikkelen mijn collega’s bij het atelier Create Wise en ik ook andere coronaproof creatieve ideeën. Zo is er een tekenchallenge met een dagelijkse tekenopdracht via Instagram @sketchup_bennekom, en/of Facebook. Ook zijn er creatieve pakketten voor thuis te koop. Kijk voor deze en andere ideeën op www.createwise.nl.

Workshops creatieve expressie

Naast de wekelijkse Sketch Up lessen verzorg ik af en toe creatieve workshops. Onder het tabblad actueel vind je de steeds de workshops die binnenkort plaatsvinden.

‘Art is not always about pretty things. It’s about who we are, what happened to us, and how our lives are affected. ‘
~Elizabeth Broun~