Sketch Up!

De Blauwe Uil heeft een creatieve vleugel. Van daaruit organiseert ze lessen en workshops rondom zelfexpressie en creatieve groei.

Wekelijkse Sketch Up lessen

Sketch Up is een wekelijkse creatieve les voor volwassenen in Bennekom, gericht op ontspanning, plezier, zelfexpressie en groei.

We werken met verschillende technieken en materialen (tekenen, schilderen, collage, etc ) aan de verbeelding van interessante thema’s (bijvoorbeeld de elementen, verlangen, donker en licht, etc). Kortom, we maken levenskunst waardoor je groeit als mens en als kunstenaar.

De Sketch Up lessen zijn elke vrijdagmiddag van 15:30 tot 17:00 in het atelier van Create Wise in Bennekom. Instromen kan je op elk moment in het jaar, net als uitstromen trouwens (opzegtermijn van een maand). Ervaring en talent zijn niet nodig. Zin in het (weer) laten stromen van je creativiteit is genoeg.

Meer over Sketch Up lees je in deze flyer.

Wil je ervaren of Sketch Up iets voor jou is? Mail naar els@dbu-coaching.nl of info@createwise.nl, dan maken we een afspraak voor een kennismaking.

Workshops creatieve expressie

Naast de wekelijkse Sketch Up lessen verzorg ik diverse creatieve workshops. Onder het tabblad actueel vind je de steeds de workshops die binnenkort plaatsvinden.

‘Art is not always about pretty things. It’s about who we are, what happened to us, and how our lives are affected. ‘
~Elizabeth Broun~