Intervisie en Workshops

Vanuit De Blauwe Uil begeleid ik intervisiebijeenkomsten en workshops rondom persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Intervisie

De Blauwe Uil begeleidt intervisie voor professionals om te leren van elkaars kennis, kunde en ervaring. Intervisie is een krachtige en doeltreffende manier om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.

Zaken waar je tegenaan bij het uitvoeren van je werk leg je in een vertrouwde setting voor aan collega professionals. Via de intervisiemethodiek ontvang je input over jouw leervraag. Dit werkt verhelderend, geeft inzicht en brengt mogelijke oplossingen in beeld. Andersom kun jij met jouw inzicht collega-professionals helpen bij hun leervragen.

De intervisie kan in company geboden worden voor medewerkers van één organisatie. Periodiek start ik intervisiegroepen voor particuliere professionals. Houd hiervoor het tabblad actueel in de gaten.

Interesse? Neem contact op via het contactformulier. Ik beantwoord graag je vragen.

‘Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.’
~Afrikaans spreekwoord~


Workshops

Voor organisaties en particulieren bied ik workshops/trainingen gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Enkele mogelijkheden:

  • ‘Boeien en Binden’, een workshop die medewerkers stimuleert en ondersteunt om zelf regie te nemen over het boeiend houden van hun werk binnen de organisatie.
  • ‘Vind je eigen wijs’, een workshop om te ontdekken wat voor jou betekenisvol is, wat jou blij maakt, welke wensen je hebt en hoe je deze kunt verwezenlijken.
  • ‘Welke kant van jou heeft het voor het zeggen?’, een workshop gebaseerd op de theorie van Voice Dialogue, over het ontdekken van de verschillende kanten in jezelf en hoe je deze meer in kunt zetten om vrijer en beter te functioneren.

Enkele reacties van deelnemers

“Leerzaam, het heeft me op weg geholpen.”

“Ik vond het een interessante workshop. Vooral ook goed om te horen hoe andere mensen mij zien. ”

“Leuke diverse werkvormen!”

Houd het tabblad actueel in de gaten voor actuele workshops.

‘Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden’


Heb je belangstelling voor deelname aan een intervisiegroep, workshop of training? Vul het contactformulier in of mail naar els@dbu-coaching.nl. Dan bespreken we de mogelijkheden.

‘Passie: van een kleine vonk komt vaak een groot vuur’
~Lucretius~