Intervisie en Workshops

Vanuit De Blauwe Uil begeleid ik intervisiebijeenkomsten en workshops rondom persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hieronder lees je meer hierover. Onder het tabblad actueel vind je de workshops die binnenkort plaatsvinden.

Intervisie voor professionals

De Blauwe Uil begeleidt intervisie voor professionals om te leren van elkaars kennis, kunde en ervaring. Intervisie is een krachtige en doeltreffende manier om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.

Zaken waar je tegenaan bij het uitvoeren van je werk leg je in een vertrouwde setting voor aan collega professionals. Via de intervisiemethodiek ontvang je input over jouw leervraag. Dit werkt verhelderend, geeft inzicht en brengt mogelijke oplossingen in beeld. Andersom kun jij met jouw inzicht collega professionals helpen bij hun leervragen.

Interesse? Neem contact op via het contactformulier. Ik beantwoord graag je vragen.

‘Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.’
~Afrikaans spreekwoord~


Workshops persoonlijke en professionele ontwikkeling

Voor organisaties en particulieren bied ik workshops/trainingen gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Enkele mogelijkheden:

  • ‘Boeien en Binden’, een workshop die medewerkers stimuleert en ondersteunt om zelf regie te nemen over het boeiend houden van hun werk binnen de organisatie.
  • ‘Teamkracht’, een workshop die trotspunten en knelpunten van een team aan het licht brengt en medewerkers elkaars talenten leert kennen en benutten.
  • ‘Vind je eigen wijs’, een workshop om te ontdekken wat voor jou betekenisvol is, wat jou blij maakt, welke wensen je hebt en hoe je deze kunt verwezenlijken.
  • ‘Welke kant van jou heeft het voor het zeggen?’, een workshop over het ontdekken van de verschillende kanten in jezelf en hoe die je soms belemmeren en meer kunnen helpen.

‘Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden’

Enkele reacties van deelnemers:

“Leerzaam, het heeft me op weg geholpen.”

“Ik vond het een interessante workshop. Vooral ook goed om te horen hoe andere mensen mij zien. ”

“Leuke diverse werkvormen!”


Heb je belangstelling voor deelname aan een intervisiegroep, workshop of training? Vul het contactformulier in of mail naar els@dbu-coaching.nl. Dan bespreken we de mogelijkheden.

‘Passie: van een kleine vonk komt vaak een groot vuur’
~Lucretius~