Intervisie en Workshops

Intervisie voor professionals

De Blauwe Uil begeleidt intervisie voor professionals om te leren van elkaars kennis, kunde en ervaring. Intervisie is een simpele en doeltreffende manier voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Zaken waar je tegenaan loopt in je werk leg je in een vertrouwde setting voor aan collega’s. Via de intervisiemethodiek ontvang je input over jouw leervraag. Dit werkt verhelderend, geeft inzicht en brengt mogelijke oplossingen in beeld. Andersom biedt intervisie gelegenheid om je collega’ of andere professionals op een gelijkwaardige en professionele manier te helpen bij hun leervragen.

Wil je meer weten over de intervisie die De Blauwe Uil biedt? Neem contact op via het contactformulier, dan beantwoord ik je vragen.

‘Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.’
~Afrikaans spreekwoord~


Workshops persoonlijke ontwikkeling

Met behulp van verschillende werkvormen ga je op onderzoek naar wat voor jou betekenisvol is, wat jou blij maakt, welke wensen je hebt en hoe je deze kunt verwezenlijken. Maar ook wat je in de weg staat om te veranderen en hoe je dat om kunt buigen. 

Houd het tabblad actueel in de gaten om te zien welke workshops er binnenkort zijn!

‘Passie: van een kleine vonk komt vaak een groot vuur’
~Lucretius~


Professionele en team-ontwikkeling

Voor organisaties bied ik workshops die de ontwikkeling van medewerkers en teams ondersteunen en stimuleren. Zo blijven zij toegerust voor veranderingen in de werkomgeving en de nieuwe competenties die van hen worden gevraagd. Enkele mogelijkheden:

Een workshop ‘Boeien en Binden’ die medewerkers stimuleert en ondersteunt om zelf regie te nemen over het boeiend houden van hun werk binnen de organisatie.

Trainingen ‘Teamkracht’ rondom het aan het licht brengen van trotspunten en knelpunten en elkaars talenten leren kennen en benutten.

Trainingen ‘Communicatie en samenwerking’ om meer zicht te krijgen op communicatieverschillen, communicatie die werkt en geven van feedback.

Heeft u andere ontwikkelwensen binnen uw organisatie? Ik ga graag met u in gesprek over uw wensen en wat ik hierin voor u kan betekenen.

‘Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden’


Heb je belangstelling voor deelname aan een intervisiegroep, workshop of training? Vul het contactformulier in of mail naar els@dbu-coaching.nl. Dan bespreken we de mogelijkheden.