Lessen

Laat je creativiteit stromen

Ik geloof dat als mensen hun eigenheid leven, ze gaan stralen. Daarom bied ik in mijn creatieve lessen inspiratie om jouw eigenheid te ontdekken en te verbeelden. Inspiratie komt van een thema of een verhaal. Met die input maak jij je eigen kunst. Dat kan een tekening zijn, een collage, schilderij of grafiek. De vorm is vrij en aan jou. Je wordt begeleid bij jouw creatieve proces en leert gaandeweg verschillende technieken en materialen kennen en ontwikkelt je eigen voorkeuren en stijl.

De lessen bieden een moment in de week om stil te staan en nieuwe idee├źn te laten ontstaan.

De lessen zijn voor volwassenen en worden aangeboden bij mij thuis ‘aan de gele tafel’ in Bennekom. Elke vrijdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur.

Instromen en uitstromen kan op elk moment in het jaar, met een opzegtermijn van een maand. De lessen zijn voor beginnende en ervaren creatieve werkers interessant, omdat ieder op zijn eigen niveau kan werken. Ervaring en talent zijn dus geen vereiste. Zin in het laten stromen van je creativiteit is genoeg.

Wil je ervaren of de lessen iets voor jou zijn? Mail naar els@dbu-coaching.nl of vul het contactformulier in, dan maken een afspraak voor een kennismaking.

“Art is not always about pretty things. It’s about who we are, what happened to us, and how our lives are affected.”
~Elizabeth Broun~