Creatie

De Blauwe Uil heeft een creatieve vleugel. Van daaruit organiseer ik lessen en workshops rondom creatieve expressie. Hieronder lees je meer over de lessen én de workshops. Voor actuele workshops kijk onder de tab actueel!

Wekelijkse lessen Sketch Up

Lessen in corona-tijd: Tijdens de lockdownperiode zijn de Sketch Up lessen digitaal via Zoom. Je ontvangt vooraf de inloggegevens, informatie over het onderwerp waarmee we aan de slag gaan en welke materialen je klaar kunt leggen.

Sketch Up is een wekelijkse creatieve inspiratieles voor volwassenen in Bennekom, gericht op ontspanning, plezier, creatieve expressie en groei.

We werken met verschillende technieken en materialen (aquarel, acryl, collage, ecoline, houtskool, paper art, potlood, …) aan de verbeelding van interessante thema’s en onderwerpen. Bijvoorbeeld donker en licht, de elementen, bomen, kleur, enz. Elke les wordt ingeleid en er worden voorbeelden ter inspiratie aangedragen.

Soms werken we een periode aan het verbeelden van een verhaal: een soort creatieve verhaalreis. Kortom, we maken levenskunst waardoor je groeit als mens en als kunstenaar.

De Sketch Up lessen zijn elke vrijdagmiddag van 15:30 tot 17:00 in het atelier van Create Wise in Bennekom of online.

Instromen kan je op elk moment in het jaar, net als uitstromen trouwens (opzegtermijn van een maand). De lessen zijn voor beginnende en ervaren creatieve werkers interessant, omdat ieder op zijn eigen niveau kan werken aan de aangedragen thema’s. Ervaring en talent zijn dus geen vereiste. Zin in het (weer) laten stromen van je creativiteit is genoeg.

Wil je ervaren of Sketch Up iets voor jou is of heb je een vraag? Mail naar els@dbu-coaching.nl. Ik beantwoord je vragen graag, of we maken een afspraak voor een kennismaking.

Enkele reacties van cursisten:

“Sketch Up is voor mij het begin geweest van mijn artistieke loopbaan”

De afgelopen weken waren we gedurende de lessen van Sketch-up creatief aan de hand van het verhaal over Vasalisa de Wijze. Daarbij speelde de duiding door Clarissa Pinkola Estés een belangrijke rol. We kregen fijne opdrachten van Els om zo de wijze lessen uit het verhaal op onszelf te betrekken. Ik heb hier fijn aan gewerkt en ik heb het als helpend en helend ervaren .”

‘Art is not always about pretty things. It’s about who we are, what happened to us, and how our lives are affected. ‘
~Elizabeth Broun~