Agenda

Op deze pagina vind je de activiteiten die De Blauwe Uil binnenkort organiseert met open inschrijving.

Woensdag 23 februari 2022: Workshop Paper Art Birds

Zin om te creëren, met kleur en verf en papier?

Woensdagmiddag 23 februari 2022 geef ik voor de Volksuniversiteit Wageningen een workshop Paper Art Birds maken. Je maakt verschillende vogels van zelfbeschilderd papier. Met uitleg, inspiratie en begeleiding gaat iedereen met prachtige zelfgemaakte vogels naar huis. Mooi voor aan de muur of om cadeau te doen.

De workshop is woensdag 23 februari van 14 tot 16 uur in Wageningen. De kosten zijn 39 euro. Geef je op via de website van de Volksuniversteit.

Heb je vragen? Stel ze gerust. Ik beantwoord ze graag.


Winter 2021: intervisie try outs voor professionals in zorg en welzijn

Als hulpverlener weet je als geen ander dat je jezelf meeneemt in je dienstverlening aan cliënten. Daarom is het belangrijk om jezelf te kennen met je talenten en je valkuilen, je ergernissen en de mensen/situaties die je klem zetten.

Om hiervan bewust te blijven en hierin te groeien is intervisie met collega professionals een krachtige tool. En ook nog leuk, want je leert met en van je vakgenoten.

Wil jij de kracht van intervisie voor jouw groei als hulpverlener wel eens ervaren?

Deze winter organiseer ik één of enkele intervisie try outs voor zorgprofessionals, met als doel te ervaren hoe het is om via begeleide intervisie te leren en groeien als professional. Datum en locatie worden geprikt met de eerste aanmelders bij hen in de regio. Heb je interesse om mee te doen, stuur me een mail via els@dbu-coaching.nl of vul het contactformulier in dan informeer ik je over de mogelijkheden.


Volg ontwikkelingen bij De Blauwe Uil

Wil je op de hoogte blijven van initiatieven van De Blauwe Uil? Like mijn pagina op facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Blauwe Uil door me een mailtje te sturen via els@dbu-coaching.nl.

‘The time is always right, to do what is right’, Martin Luther King