Actueel

Hier vind je actuele initiatieven van De Blauwe Uil:

Workshop Art Boxes maken

Op donderdag 25 februari van 14 tot 16 uur geef ik een online workshop Art Boxes maken. Mede geïnspireerd op de kunstdozen van Joseph Cornell. Deze kunstenaar was aan huis gekluisterd en verbeeldde de reizen die hij graag had willen maken in prachtige dozen. Waar doet ons dat aan denken? De workshop is voor iedereen van 16 t/m 100 jaar die zin heeft in een leuke activiteit met een flinke portie creativiteit. Onder begeleiding maak jij thuis een mooie unieke artbox, voor jezelf of om cadeau te geven.

Kunstdozen
Art boxes: navigating the imagination

De workshop wordt gegeven via Zoom. Ervaring is niet nodig! In de workshop krijg je voorbeelden, uitleg en begeleiding zodat je een of meer mooie kunstdozen kunt maken. Vooraf krijg je door welke spullen je nodig hebt. Dit zijn gewone materialen, die vrijwel iedereen in huis heeft. 

De workshop kost 12,50 voor jongeren tot 20 jaar en 17,50 voor volwassenen. Geef je je samen met een vriend(in) op, dan krijg je allebei 25% korting. Opgeven kan via een mail naar els@dbu-coaching.nl of vul het contactformulier in onder contact.

Start intervisiegroep vrouwelijke professionals

Dit najaar start er vanuit De Blauwe Uil een nieuw initiatief: een intervisiegroep speciaal voor vrouwelijke professionals. Vrouwen in loondienst, vrouwelijke ondernemers, en vrouwen even zonder werk, die willen groeien als professional en als mens, door te leren van elkaar en elkaar te bekrachtigen.

De intervisiebijeenkomsten zijn een keer in de maand op woensdagavond van 19:30 tot 21:30 uur in Bennekom. Meer informatie over de intervisiegroep lees je in deze flyer.

Geef je op via een mail naar mij (els@dbu-coaching.nl). Ik neem dan contact met je op om kennis te maken, je eventuele vragen te beantwoorden en je meer informatie te geven.


Workshop ‘Colour yourself bright’ in de week van de HSP

Tijdens de landelijke week van de HSP van 15 tot en met 21 juni organiseer ik een digitale workshop: COLOUR YOURSELF BRIGHT!

Je maakt onder begeleiding een zelfportret geïnspireerd op de kunstenaar David Gomez Maestre. Een unieke vorm van zelfexpressie, waarin je jouw eigenheid en unieke talenten creatief weergeeft. Tekenervaring is niet nodig!

De workshop is op woensdag 17 juni 15:30 tot 17:00 uur via zoom. Je kunt dus gewoon vanuit huis meedoen. De workshop is voor jongeren en volwassenen, je hoeft niet hoogsensitief te zijn. Om mee te doen heb je papier, viltstiften en een digitale foto van jezelf nodig. De kosten voor de workshop zijn 17,50.

Je kunt je aanmelden via een mail naar els@dbu-coaching.nl. Vermeld je naam en leeftijd. Je ontvangt dan een betaalverzoek en alle verdere informatie over de workshop.


VERLANGLIJSTJE Eindejaarsactie van De Blauwe Uil

De feestdagen staan voor de deur. Heb jij al een verlanglijstje gemaakt? Als je vraagt wat je wilt is de kans groter dat je ook iets krijgt waar je blij van wordt. En dat geldt ook voor het leven als geheel. Als je weet wat je wilt bereiken zie je duidelijker de kansen die zich voordoen om je dromen te realiseren.

If you never chase your dreams, you will never catch them

Wil jij wel eens helder krijgen wat je écht wilt, waar je écht naar verlangt, wat écht bij je past? Doe jezelf enkele gesprekken met een coach cadeau om dit te ontdekken én waar te maken.

Vanuit De Blauwe Uil bied ik de laatste weken van 2019 een leuke actie aan.
Je maakt een officiële drijfverentest en voert een coachingsgesprek hierover voor samen 79 euro (je bespaart hiermee meer dan 55 euro). De test, gebaseerd op de negen eeuwenoude enneagramtypes, en het gesprek geven je inzicht in jouw belangrijke waarden en helpen je bij het maken van keuzes en het bepalen van jouw veranderwensen.

Wil jij deze eerste stap zetten naar het volgen van jouw verlangen? Stuur een mailtje of vul het contactformulier in.

NB: Beetje druk deze laatste weken van het jaar? Je kunt ook alleen de test maken in 2019 (dit kan online) en begin 2020 het gesprek inplannen.


Volg ontwikkelingen bij De Blauwe Uil

Wil je op de hoogte blijven van initiatieven van De Blauwe Uil? Like mijn pagina op facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Blauwe Uil door me een mailtje te sturen via els@dbu-coaching.nl.

‘Don’t wait until you’ve reached your goal to be proud of yourself. Be proud of every step you take toward reaching that goal.