Actueel

Workshop Samen Tekenen volwassene en kind

Vrijdag 3 januari van 14 tot 16 uur verzorg ik een workshop Samen Tekenen in Bennekom.

Een creatieve middag voor vijf kinderen met hun ouder, opa, buurvrouw, of …

Samen tekenen geeft een andere manier van communicatie, je stemt op elkaar af zonder woorden en je maakt samen iets moois.

Thema van deze workshop is ‘Tuin van verbeelding’. Samen maken jullie een droomtuin met alles en iedereen wat daar voor jullie bijhoort. Je werkt met mooie materialen en er is gezorgd voor drinken en wat lekkers.

De workshop wordt gegeven in het atelier van Create Wise (hoek Kierkamperweg/Langhoven in Bennekom).

Atelier van Create Wise in Bennekom

Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur een mailtje naar els@dbu-coaching.nl. Je ontvangt dan een aanmeldformulier en verzoek om de kosten voor de workshop à 32,50 voor twee personen over te maken.

Er is plek voor tien personen (vijf volwassenen en vijf kinderen).


VERLANGLIJSTJE Eindejaarsactie van De Blauwe Uil

De feestdagen staan voor de deur. Heb jij al een verlanglijstje gemaakt? Als je vraagt wat je wilt is de kans groter dat je ook iets krijgt waar je blij van wordt. En dat geldt ook voor het leven als geheel. Als je weet wat je wilt bereiken zie je duidelijker de kansen die zich voordoen om je dromen te realiseren.

If you never chase your dreams, you will never catch them

Wil jij wel eens helder krijgen wat je écht wilt, waar je écht naar verlangt, wat écht bij je past? Doe jezelf enkele gesprekken met een coach cadeau om dit te ontdekken én waar te maken.

Vanuit De Blauwe Uil bied ik de laatste weken van 2019 een leuke actie aan.
Je maakt een officiële drijfverentest en voert een coachingsgesprek hierover voor samen 79 euro (je bespaart hiermee meer dan 55 euro). De test, gebaseerd op de negen eeuwenoude enneagramtypes, en het gesprek geven je inzicht in jouw belangrijke waarden en helpen je bij het maken van keuzes en het bepalen van jouw veranderwensen.

Wil jij deze eerste stap zetten naar het volgen van jouw verlangen? Stuur een mailtje of vul het contactformulier in.

NB: Beetje druk deze laatste weken van het jaar? Je kunt ook alleen de test maken in 2019 (dit kan online) en begin 2020 het gesprek inplannen.


Sketch Up is creatief aan de slag om je energie aan te boren, je enthousiasme te voelen en jezelf tot expressie te brengen. Allerlei werkvormen met tekenen, verven, collage, gericht op wie jij bent. Ervaring en talent zijn niet nodig. Zin in het laten stromen van je creativiteit is genoeg.

Sketch Up is elke vrijdagmiddag van 15:30 tot 17:00 in het atelier van Create Wise in Bennekom. Meer lees je in de flyer.

Instromen kan op elk moment in het jaar, net als uitstromen trouwens. Dus je kunt zolang meedoen als je wilt.

Meer weten of meedoen? Mail naar els@dbu-coaching.nl of naar info@createwise.nl. We beantwoorden graag je vragen.


Volg ontwikkelingen bij De Blauwe Uil

Wil je op de hoogte blijven van initiatieven en acties van De Blauwe Uil? Like mijn pagina op facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Blauwe Uil door me een mailtje te sturen via els@dbu-coaching.nl.

‘Don’t wait until you’ve reached your goal to be proud of yourself. Be proud of every step you take toward reaching that goal.